فندق با پوست نمکی یکی از پر خاصیتترین دانه های آجیلی است. این دانه پرخاصیت بومی اروپا بوده و در مناطق گرم و خشک مثل اشکور رحیمآباد (سفلی و علیا)، به ویژه روستاهای پرندان، کاکرود، ارکم، شاهراج، کیارمش و… کشت میشود. فندق طبعی گرم و خشک دارد و همچنین دارای ویتامین های ضروری ب 1، ب 2، ب 3، ب 6، ب 9، ث، ای، کا و آ است. همچنین مواد معدنی همچون کلسیم، آهن، روی، پتاسیم، منگنز و فسفر با خوردن مغز فندق به بدن منتقل می شوند. فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدان ها نیز سایر ریز مغذی های این خشکبار به حساب می آیند. مجموعه آسنات سعی میکند تا با در نظرگرفتن بهترین استانداردها محصولاتی با کیفیت بالا را ارائه دهد که به صورت کاملا اصولی تهیه شده و با استفاده از روش های به روز دنیا علاوه بر ایجاد طعمی دلچسب فواید بی نظیر این دانه لذیذ نیز حفظ گردد و به صورت بسته بندی پاستوریزه و با کیفیت بالا در کوتاه ترین زمان در دسترس مشتریان محترم قرار گیرد. هدف فروشگاه آسنات جلب رضایت شما مشتریان محترم می باشد.
آجیل یکی از تنقلات اصلی و بسیار خوشمزه در ایران است. آجیل پر از مغزها و میوههای کوچک است که در اعیاد ایرانیان نقش پر رنگی را ایفا میکند. فندق نیز یکی از دانهها یا میوههایی است که درون ظروف آجیل پای ثابت است. فندوق در واقع میوه درخت فندوق است که ظاهری گرد و کروی دارد. فندوق در کشورهای مختلفی چون ایتالیا، یونان، گرجستان، انگلستان و... کشت میشود. اما مرکز کشت فندق در دنیا کشور ترکیه میباشد. بیش از 75 درصد کل نیاز فندوق در دنیا را ترکیه بر طرف میکند. در ایران نیز فندوق در شهرهای شمالی چون رامسر، شهسوار، رودبار، رودسر گیلان و قزوین تولید میشود. در این میان برترین نوع فندق ایرانی در اشکوارات رحیم آباد شهرستان رودسر است. فندق علاوه بر جنبه میان وعده و تنقلی که دارد یک میوه یا دانه بسیار مغذی است که جنبه درمانی و سلامتی نیز دارد. فندق دارای انواع مختلفی است و با توجه به کشور تولید کننده و آب و هوایی که در آن پرورش یافته است، ظاهر و اندازه متفاوتی دارد. اما مواد مغذی سرشار در این میوه خشک یکی میباشد. ایران در زمینه کشت فندق در جایگاه هفتم در جهان قرار دارد. فندق خوب نیاز به آب و هوایی دارد که زمستانهای آن معتدل و تابستانهای مرطوب و خنک باشد. خوب است بدانید از فندق تنها به صورت تنقلات مورد استفاده قرار نمیگیرد. بلکه از این میوه مغذی و خوشمزه به عنوان طعم دهنده در شیرینی پزی، کیک پزی، بستنی فروشیها، آبمیوه فروشیها، تهیه دسر، تزیین و دیزایین مواد غذایی دیگر نیز استفاده میشود. خواص بسیار زیاد فندق عبارتند از: جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان، سلامتی زنان باردار و فرزندشان، درمان کم خونیهای شدید و آنمی، موثر برای دردهای رحمی- قائدگی، مناسب برای بیماران قلبی، تقویت کننده مغز و حافظه، پشتیبانی از استخوانها، لاغری و کاهش وزن، تقویت کننده پوست، تقویت کننده مو
پرسش خود را در مورد محصول مطرح نمایید
برای این محصول دیدگاهی وجود ندارد.
سوال اول پرسیده شد
پاسخ به سوال اول داده شد
بسیبسیبسیب
سیبسیبسیبسیب
با سلام سفارش به صورت تلفنی هم انجام میشه؟
فعلا به این صورت وجود ندارد
تستتستتستتستتست
ررررریرریربی
از مینی بایکیت فندقی یه جعبه می خواستم .