همان طور که از نامش نیز پیداست برای تولید نقل گلاب گل از ترکیب گلاب و برگ گل استفاده می شود. توضیح اینکه برای این کار ابتدا شکر با آب مخلوط شده و سپس برای معطر ساختن آن، گلاب به مقدار نیاز اضافه می شود تا جایی که کاملا عطر و طعم گلاب را به خود بگیرد و بوی معطر آن احساس شود. ترکیب گلاب و برگ گل بوی مسحور کننده ای را به این محصول داده که نظیر آن را در کمتر نقلی می توان یافت. نقل گلاب گل محمدی را معمولا در پذیرایی از میهمانان و اجرای مراسمات عقد و عروسی استفاده می کنند. شهر ارومیه بیشترین مقدار تولید نقل گلاب را در کشور دارد و اگر قرار باشد بزرگترین تولید کننده نقل در کشور را معرفی کنیم نام ارومیه در صدر این جدول قرار دارد که به شکل ویژه و تخصصی در زمینه تولید و فرآوری انواع نقل طعم دار فعالیت می کند. نقل گل محمدی را در بسته های کیلویی و نیم کیلویی و هم چنین در پک های چوبی که مخصوص هدیه است می توانید تهیه کنید.
آبنباتها از ترکیب آب و شکر به همراه مواد رنگ دهنده و طعم دهنده به دست میآیند و کاملا یک ماده دستساز و غیر طبیعی هستند. در آمریکای شمالی آبنبات تنوع زیادی دارد. برای مثال آدامس، پاستیل، تافی، آب نبات چوبی، مارشمالو و شیرین بیان هم در دسته آب نباتها قرار میگیرند. اما از نظر ترکیبات شیمیایی آبنبات به دو دسته آبنبات بلورین و آمورف تقسیم میشود. آبنبات بلورین به آن دسته از آب نباتها گفته میشود که بافت آن خیلی سخت نیست و راحتتر میتوان آن را تقسیم کرد. فوندات و کرم از نمونههای این آب نبات هستند. اما آبنبات آمورف برخلاف آب نبات بلورین بافتی سخت و شکننده دارد و از نمونههای آن میتوان به آب نبات چوبی اشاره کرد. بعضی از آبنباتها مانند مارشمالوها از ژلاتینهایی که از استخوان حیوانات استخراج میشود تهیه میشوند به همین دلیل قابل استفاده گیاهخواران نیست. هنگام تولید آبنبات هرچقدر حرارت بالاتر باشد غلظت شکر بیشتر میشود و همین مسئله باعث سختتر شدن آن میشود.
پرسش خود را در مورد محصول مطرح نمایید
برای این محصول دیدگاهی وجود ندارد.
سوال اول پرسیده شد
پاسخ به سوال اول داده شد
بسیبسیبسیب
سیبسیبسیبسیب
با سلام سفارش به صورت تلفنی هم انجام میشه؟
فعلا به این صورت وجود ندارد
تستتستتستتستتست
ررررریرریربی
از مینی بایکیت فندقی یه جعبه می خواستم .